HJÄLP TILL – Partipolitiskt oberoende kampanj mot coronapaketet

Det är bråttom nu. Den 24:e mars röstar riksdagen om EU:s så kallade corona-återhämtningspaket. För Sveriges del går det ut på att skuldsätta oss och våra barn i 30 år för att EU ska kunna betala mutor till sydeuropeiska länder. Men det är allvarligare än så. Det öppnar dörren till vad EU länge velat införa: direkt beskattning av medlemsländerna. Detta gynnar inte Sverige på något sätt.

Läs mer här: https://www.mises.se/2021/03/04/infor-rostningen-om-eus-coronapaket-24-mars-oppet-brev-till-riksdagens-ledamoter

I många länder finns en tradition av att ”call your representative” och sätta press på dem, men en sådan tradition har vi inte i Sverige. Det ska vi ändra på nu.

INSTRUKTION

  1. Klicka på detta google sheet och leta upp din valkrets
  2. Kopiera mailingslistan och klistra in i ditt mailprogram
  3. Skriv ett VÄNLIGT men BESTÄMT mail och förklara att du skriver från deras egen valkrets, att de är valda för att representera dig och svenska folkets intressen – inte EU. Återhämtningspaketet gynnar inte oss. Meddela gärna att du kommer följa upp röstlängden och stryka dem från nästa valsedel om de röstar FÖR.
  4. Extrapoäng om du på fliken Ledamöter letar reda på representanternas telefonnummer och ringer upp.
  5. Sprid!

Kampanjen är inte knuten till parti eller ideologi. Det handlar om att skydda vår egen självständighet!

2 reaktioner på ”HJÄLP TILL – Partipolitiskt oberoende kampanj mot coronapaketet”

  1. Tack för de samlade mail-listorna, de kommer till nytta fram över… Och tack för ert arbete för en alternativ framtid…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *