Tumregler för politisk analys på husvagnssemestern

Så här i semestertider, när du har tid att diskutera politik och religion med dina vänner, kan det vara bra med några enkla tumregler som gör dig till en skarpare politisk analytiker. De är något förenklade och grova men är verifierade med evidens och beprövad erfarenhet till att fungera utmärkt för husbehov.

 1. Den politiska eliten består av psykopater och ett stort antal nyttiga idioter.
 2. Psykopaterna (personlighetstyper som Carl Bildt, Reinfeldt, Wolodarski) är beroende av de nyttiga idioterna (personlighetstyper som Löfven, Annie, Ebba, Mp-rören) för att verkställa sina planer.
 3. Psykopaterna förstår vad de sysslar med, medan idioterna tror att de gör gott när de verkställer och omedvetet förgör civilisationen.
 4. Den politiska eliten struntar fullständigt i dig och din frihet; du är blott en bonde på deras schackbräde, redo att offras för deras mål.
 5. Eliten bryr sig inte det minsta om klimatet, covid, asylrätt, rasism, arbetslöshet, våldseskalering, HBTQ, rättvisa eller feminism, men det funkar på bönderna.
 6. Den politiska eliten har sin gemenskap med den politiska eliten i övriga delen av världen – inte med dig!
 7. Varje ny lag som stiftas minskar din frihet och undergräver civilisationen; det finns en grupp människor som stiftar nya lagar hela dagarna – när de inte har världens längsta sommarlov.
 8. Valutan hos psykopaterna är det lokala självbestämmandet, dvs. makt, vilket de nyttiga idioterna gärna lämnar över i utbyte mot ett bekvämt liv.
 9. VIKTIGT: Det gör att den politiska eliten över tid bildar allt större unioner och flyttar politisk makt till dessa (EU, FN, etc.) på bekostnad av lokalt självbestämmande och böndernas frihet.
 10. Ju större unioner desto mindre frihet, desto mera kaos, våld och till slut krig – den som vill ha frihet måste motarbeta alla nya politiska unioner och bör arbeta för separatism.
 11. Eliten har inget emot kaos, våld och krig – tvärtom, det gör bönderna rädda och får dem att böna och be eliten om ännu fler lagar, om munskyddstvång, sprutor, skoltvång, censur, högre skatter, ja mindre frihet – och eliten ställer alltid upp.
 12. Bästa sättet att förutspå framtiden är att ta ett aktuellt fenomen och dra det till sin mest vansinniga och osannolika spets, t.ex inbördeskrig.
 13. Medierna ljuger; det händer att de talar de sanning men det är så sällan att du får mindre fel om du utgår från att de alltid ljuger än tvärtom.
 14. Medierna försöker påverka bönderna snarare än att informera; medierna granskar inte eliten, de är dess megafoner och bedriver psyops; när medierna talar om ett ämne som du själv behärskar märker du hur de ljuger – så behandlar de alla ämnen.
 15. Det mesta av historien som rättfärdigar eliten och regimen är lögn.
 16. Pedofili är det sista tabut; att utöva det utan att straffas är den yttersta maktdemonstrationen och därför särskilt populärt hos eliten.
 17. Det eliten fruktar mest är att bönderna börjar tänka själv och organiserar sig; eliten är i numerärt underläge och vet att den skulle vara chanslös om bönderna fick för sig att agera.

Bönder i alla länder, organisera er!

1 reaktion på ”Tumregler för politisk analys på husvagnssemestern”

 1. Bra Klaus! Jag har haft ett marathon på Radio Mises de senaste veckorna – och ser alltmer fram emot att bli månskensbonde inom en snar framtid. Tack för det värdefulla jobb ni gör.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *