Per Bylund gästar Stephan Livera

Per Bylund är gäst i Stephan Liveras podcast avsnitt nummer 38, med titeln ”The size of firms”, som publicerades idag (8/12). I avsnittet diskuterar Per och Stephan hur vi bör se på skillnaderna mellan marknaden under staten och en helt fri marknad. Hur stora hade företag blivit på en helt fri marknad? Hur kan vi säga att företag idag i allmänhet är större än de ”borde” vara? Hur hade en fri marknad sett ut, egentligen?

Podcastavsnittet kan man lyssna på här.

1 reaktion på ”Per Bylund gästar Stephan Livera”

  1. Har ni bjudit in Magnus Henrekson till en intervju? Professor i nationalekonomi, en av de ledande i Sverige av idag måste man säga, och en drivande kraft bakom införandet av RUT-avdrag. En nationalekonom som förstår en hel del om vad en ekonomi är för någonting. Inte helt förlorad i statistik, det vet jag efter samtal med honom. Det vore intressant att höra en pragmatisk och halvt kontroversiell marknadsekonomiskt orienterad makroekonom konfronteras med libertariansk logik och värdering.

    Heck, ni borde erbjuda Stefan Ingves en intervju! Han har ju under många år tyckt om att publicera debattartiklar där han varnar för den höga skuldsättningen, innan han(s riksbanksfullmäktige) sänker räntan med 0.25% igen. Han kanske vill skaffa sig ytterligare alibi inför den kommande finanskollapsen genom att förklara sig ”egentligen” vara libertarian på Mises Radio. Kom igen Ingves! Ta tjuren vid hornen, vi pratar alla penningpolitik hära.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *