Austrian Economics Research Conference 2018

Imorgon (23 mars) går årets österrikisk-ekonomiska höjdpunkt av stapeln: Austrian Economics Research Conference (tidigare Austrian Scholars Conference) på Misesinstitutet i Auburn, Alabama. Liksom tidigare år kommer konferensens keynotes att sändas live på nätet, men för övriga presentationer måste man vara på plats för att se/höra. Hela konferensprogrammet finns här.

Svenska Misesinstitutet är förstås representerat av Per Bylund, som förra året höll The Murray N. Rothbard Lecture (finns online). Han kommer att presentera två uppsatser (en om praxeologi och en om entreprenörskap) och kommer också att rapportera från konferensen i realtid på sitt twitterkonto @PerBylund .

Nedan är konferensens live-streamade tal (svensk tid):

23/3 kl 15.15: Roger Garrison om ”The Road to Hayek”

23/3 kl 19.30 James Bovard om ”Why Washington Never Learns”

23/3 kl 22.30 Richard Ebeling om ”Lessons About Mises the Man from His Moscow ’Lost Papers'”

24/3 kl 16.45 Shawn Ritenour om ”Austrian Economics as Common Grace”

24/3 kl 22.30 Kevin Dowd om ”The Failure of Monetary Stimulus”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *