Bylund talar på libertariansk världskonferens

Per Bylund, senior fellow här på Mises.se, är inbjuden att tala på den världsomspännande libertarianska organisationen Liberty Internationals världskonferens i Puerto Rico i augusti. Titeln på anförandet är ”The Unrealized: Even libertarians don’t understand how destructive regulations are”.

Liberty International hette tidigare International Society for Individual Liberty och har anordnat sina årliga världskonferenser på olika platser sedan 1982. Konferenserna brukar ha över 100 deltagare från hela världen och merparten av dem är givetvis anarkister snarare än mini-etatister. (Studenter betalar reducerad konferensavgift.) År 1986 anordnades konferensen i Stockholm – den enda av världskonferenserna som mötts av motdemonstrationer.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *