I väntan på RM: Klaus intervjuas av Conrad

I väntan på att Radio Mises ska komma igång igen (vilket det kommer göra) så rekommenderas Conrads intervju av Klaus. Det blev en nästan tre timmar lång intervju med idéer om hur man kan reformera och reparera Sverige med frihetliga medel.

För att fresta aptiten se bara vilket strålande betyg intervjun fick av en lyssnare vid namn Jenny:

Men snella Conrad…vad er det for tomte du har bjudit in..?? En som vill tillbaka till feodalsamhellet igen…hemskt..!

Mycket nöje!

https://soundcloud.com/ingridochconrad/ingrid-och-conrad-81-med-klaus

4 reaktioner på ”I väntan på RM: Klaus intervjuas av Conrad”

  1. Haha, guldkommentar! Kul med ett gästinhopp sådär, men hoppas att ni kommer igång regelbundet snart. Jag faktiskt även lyssna på Ingrid & Conrad men de har ganska platta analyser överlag jämfört med er. Även om deras fakta är korrekt så är deras pod mer känslobaserad, men den variationen gillar jag. Bra jobbat Klaus, ses på FF!

  2. Bra intervju. 🙂

    På tal om demokrati i början så saknade jag en rekommendation att läsa Democracy: The God That Failed av Hans-Hermann Hoppe.

    Oavsett om man är libertarian eller inte så undrar jag om det finns någon annan bok man kan läsa som utmanar det allra heligaste i den svenska värdegrunden på samma sätt och verkligen får en att tänka till.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *