Henrik Arnstad ny medarbetare på Mises.se

henrik_arnstadVi har den stora glädjen att välkomna Henrik Arnstad till misesredaktionen.

Institutet grundades för drygt fem år sedan med en smal inriktning mot österrikisk ekonomi och frihetlig filosofi. Under årens lopp har kompetensen breddats till att även omfatta inrikespolitik, historia, juridik, miljöfrågor och i viss mån även geopolitik. Trots breddningen har institutet fått upprepad kritik för sin bristfälliga bevakning av några av samtidens allra viktigaste frågor, nämligen rasism, fascism, nynazism och HBTQ. Därför är det glädjande att ha lyckats rekrytera Sveriges främste expert på dessa områden.

— Det känns fantastiskt bra att ha Henrik med i laget, säger institutets grundare Joakim. Vi fick upp ögonen för honom då vi var på Freedomfest 2015 och såg honom debattera mot monarki och för mänskliga rättigheter. Som flitigt anlitad rådgivare åt regeringen har han dessutom värdefulla kontakter som kommer vara till stor hjälp för att sprida frihetens budskap.

Henriks debutartikel kommer att publiceras på måndag.

18 reaktioner på ”Henrik Arnstad ny medarbetare på Mises.se”

 1. Lysande! Henrik Arnstad är en av mina stora idoler och jag hoppas Mises.se kan fungera som en bra plattform för att sprida antirasism- och HBTQ-budskapet.

  1. Ja, mycket bra!
   Vi har alldeles för få sådana plattformar i Sverige. Här ligger vi efter resten av världen. Målet är att Sverige senast 2020 ska ha flest plattformar för sådanna frågor.

 2. Det skänker mig glädje och hopp att ni har breddat er kompetens på detta förträffliga sätt. Jag väntar med förväntning på nyanserade och balanserade inlägg från Henrik om ideologi och politisk historia. Förträffligt.

 3. Vad kul. Det ska bli spännande att läsa Henriks artiklar med tanke på hands enorma intellektuella begåvning. Jag tycker Henriks debatt på Freedomfest 2015 var en riktig höjdpunkt.

 4. Älskar ironin i kommentarerna; ”breddat er kompetens”, ”nyanserade och balanserade inlägg”, ”enorma intellektuella begåvning” 😀

  Undrar vem det var som fick idéen att anställa karln, och vilken promillehalt som krävdes för att det skulle verka som en bra idé.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *