Contra Krugman

För den som följt antingen Robert P. (Bob) Murphys försök att få till stånd en debatt med Paul R. Krugman, eller Krugmans ”progressiva” blogg på New York Times hemsida, så finns nu ytterligare en resurs. Tom Woods och Bob har nämligen startat en webbsida med en podcast som helt enkelt handlar om att visa var Krugman har fel. Vecka efter vecka. För mer information, besök Contra Krugman.

Det är lätt att se att det finns massor av material, för Krugman postar en väldig massa på bloggen – och det blir sällan speciellt reflekterande eller ekonomiskt rätt. Det är nästan bara politiskt tjafs inom den del av public policy som bäst beskrivs som en kombination av pseudo- (eller vulgär-) keynesianism och propaganda för det demokratiska partiet. Hur som helst är Tom och Bob ett alldeles strålande radarpar, så vi ser fram emot fler avsnitt av podcasten!

För den som önskar RSS-feed till podcasten (snarare än iTunes) så är den lite svår att hitta. Men testa på adressen http://contrakrugman.libsyn.com/rss .

1 reaktion på ”Contra Krugman”

  1. Jag var precis ute på en timmes promenad och lyssnade på program 1 och 2 av Contra Krugman och finner denna artikel när jag kom hem. Kul med sådana sammanträffanden.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *