Citizen Four – Hela dokumentären om Edward Snowden

Nu finns äntligen hela denna unika dokumentärfilm tillgänglig för allmänheten. Det är den mest avslöjande film om övervakningssamhället som jag har sett och en rik källa för libertariansk samtidskritik. Citizen Four avslöjar inte endast övervakningssamhällets totalitära praktiker utan även hur dissidenter hanteras av de länder som i andra sammanhang påstår sig representera demokrati, frihet och öppenhet. Berätta om den, dela den och sprid den!

 

https://www.youtube.com/watch?v=F4YOEHI8ctw

3 reaktioner på ”Citizen Four – Hela dokumentären om Edward Snowden”

  1. Jag såg den på en streamingsida; movie4k oerhört bra film, man får väl donera till filmskaparna. Om man nu inte får nsa i hasorna efter det:)

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *