Årets höjdpunkt streamad live

Liksom tidigare år håller Misesinstitutet det välbesökta och mycket uppskattade Mises University. Den som inte haft möjlighet att åka till Auburn i Alabama och spendera en hel vecka med ett par hundra andra österrikare och de välkända skribenter och författare vars böcker vi förstås har läst borde fundera över möjligheterna att åka dit nästa år. Delar av Mises U streamas direkt på nätet och kan ses utan kostnad – ett ypperligt sätt att öka både kunskapen om österrikisk ekonomi och aptiten för mer. Schema över de sessioner som finns att följa online finns här: http://academy.mises.org/2014/07/mises-university-live-webcast-schedule/

Notera att tiderna i schemat är amerikansk Central Time. För svensk tid, lägg till sju timmar (sändning kl 10 am är alltså kl 17 svensk tid).

2 reaktioner på ”Årets höjdpunkt streamad live”

  1. Har kollat en del när jag har haft tid, Mises-institutets youtubekanal är guld!

    Var du på Mises U någon gång, Per? Hur var det i så fall? 🙂

    1. Jag har varit på Mises U tre gånger om jag minns rätt (kan vara två också, men inte fyra). Det är ett fantastiskt event som man bara inte får missa om man har minsta möjlighet att åka. Oerhört populärt numera; tror att mer än hälften av ansökningarna avslås pga platsbrist, så det gäller att söka i tid. Som mest var det runt 300 studenter i lokalerna som ivrigt debatterade österrikisk ekonomi. Fantastiskt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *