Pappas pannkakshak

Noterar med glädje att det finns många små spel på nätet för barn att lära sig hur saker fungerar i verkligheten. Till exempel kan de lära sig vad som krävs för att driva en pannkaksrestaurang. De får lära sig att man behöver locka till sig kunder, betjäna dem på bästa sätt, ge dem vad de vill ha. Gör man det på ett bra sätt blir man belönad med kundernas pengar i utbyte mot en pannkaka. Här kan de lära sig glädjen som kommer av frivilliga transaktioner. Det är fin omväxling till alla de spel där de får lära sig att mörda på politikers uppdrag i demokratins namn.

God Jul!

2 reaktioner på ”Pappas pannkakshak”

  1. Kul spelidé och lite omväxling till att skjuta ihjäl statens fiender.
    Två rejäla minuspoäng får det dock; spelet kräver Adobe Flash och det ligger under kategorin ”tjejspel”!!???

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *