Intelligent och dum design

Neil deGrasse Tyson har en poäng – hur intelligent är det här egentligen? Fast han där uppe är inte den enda som gör mystiska ting; frågan är hur vi hade sett ut om staten designat oss. Då hade vi säkert varken haft syfte eller funktion. Men vi hade i alla fall varit väldigt dyrbara!

 

 

1 reaktion på ”Intelligent och dum design”

  1. Såg förresten Neil deGrasse Tyson på Daily Show häromdagen, där han snackade om sin bok Space Chronicles, och hur fantastiskt det var att NASA skapades för att USA var livrädda för Sovjetunionen, och hur fantastiskt allt detta statliga spenderande på rymden var under kalla kriget. Om det inte hade spenderats dessa obscena summor hade ”framtiden” tydligen inte kommit utan vi hade gått tillbaka till grottorna. Har för mig att argumentet han förde fram var i den stilen. Och det var ju inte så intelligent kanske…

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *