Socialist-onom-utbildning

Samtalade häromdagen med en kvinna som går socionomutbildningen. Hon rapporterade att det är precis så illa ställt i programmet som en frihetsvän kan förvänta sig, vilket givetvis är mycket värre än vad gemene man kan föreställa sig. Det är ren och skär socialistindoktrinering som pågår i statens regi. Helt i klass med lärarutbildningen.

Några smakprov från läroplanen: Socialdemokraterna byggde Sverige och gjorde landet rikt. Företag utnyttjar fattiga barnen och suger ur fattiga länder. Staten är bäst på att ta hand om barnen. Barnomsorg med utbildade pedagoger är överlägset föräldrars omsorg. I allt som är viktigt är Sverige bättre än USA, som är Satan, och socionomprofessorerna har böckerna och statistiken som bevisar det. Ni ska vara tacksamma som bor i en stat som är så bra när alla andra (särskilt USA) är så dåliga. Och kön är givetvis en social konstruktion.

Själv har hon livserfarenhet och har drivit företag så hon genomskådar de flesta lögner. Men det är tragiskt med alla nittonåriga flickor som är intellektuellt försvarslösa och sväljer allt med hull och hår. Så fostras en armé som är redo att rycka ut och kidnappa barn i statens tjänst.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *