The Man på Russia Today

Jag tillhör den skara som hela tiden får ökad respekt för Lew Rockwell och den rörelse, både intellektuell och politisk, som han skapat. Lew är en gigant, men privat är han blyg, timid och ganska tystlåten. Samtidigt är han helt orädd och säger öppet vad han tycker och står rakryggat för en oerhört sund syn på samhället och staten.

I det 10 minuter långa videoklippet nedan, från Russia Today, uttalar han sig om Occupy Wall Street, militariseringen av polisen, den allt mer trängande polisstaten, förtrycket på flygplatser, keynesiansk ekonomi och en hel del annat. Det är radikalt, okrystat och okonstlat, rakt och rakryggat, och utan vare sig krumbukter, slingranden eller tvetydighet. Och det finns ingenting jag inte håller med om.

Som man numera uttrycker sig på nätet i kretsen kring Mises Institute: FYLR! (Fuck yeah, Lew Rockwell!)

1 reaktion på ”The Man på Russia Today”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *