På gång just nu

Vill du träffa oss bakom mises.se och veta mer? Passa på att besök något av våra planerade framträdande eller events, just nu har vi följande planerat:
  • 15-17 oktober, 2011 Per L. Bylund Senior Fellow LvMI Sverige talar på Open Society and its Friends Liberal Conference Vilnius, Litauen på temat ”Welfare State. Welfare and Lessons from Sweden”, läs mer i programmet här.
  • 29 oktober, 2011 Mises Circle startar i Stockholm, läs mer
  • 12 december, 2011 Joakim Fagerström talar på Fria Moderata Studentföreningen i Uppsala om anarkism

Det finns fortfarande platser kvar till Mises Circle för er som undrar! Program, lokal och detaljer för Mises Circle kommer senare denna vecka, missa inte tillfället att vara med på det första och glöm inte att betalning gäller som anmälan.

1 reaktion på ”På gång just nu”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *