En isländsk hjälte

Den isländska regeringen har återigen visat sig ryggradslös och obekymrad över skicka sitt oskyldiga folks skattepengar till Storbritannien och Holland för att ersätta de sparare som blev lurade av en PRIVAT bank. Politrukerna är så ivriga att vara med i EU och den internationella klubben att de utan bekymmer säljer ut sitt folk. Islänningarna kan skatta sig lyckliga att de ännu har en president med principer och vett nog att förstå huvuddragen i skillnaden mellan mitt och ditt.

Märkliga åsikter här: Skärp dig nu Grímsson!:

Att få till ett hållbart avtal är av yttersta vikt för Island. Det är nyckeln till finansiell stabilitet och välbehövliga lån från IMF samt en förutsättning för ett framtida EU-medlemskap.

Jaså? Heja Island!

Se även Det europeiska monstret

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *