Frihetschatten

Anslut dig till de [slack_registered_users] frihetsvänner som härjar på vår chatt! Just nu är [slack_active_users] online.

slack-forum

Det är möjligt att detta redan blivit Sveriges största libertarianska chatt. Den är definitivt den frihetligaste! Redan registrerad? Logga in här. Glöm inte armborstet. Eljest:

För att delta behöver du först anmäla dig via detta formulär och sedan följa instruktionerna du får via mejl. Och vi släpper bara in människor som vet vad skatt är.
[iframe src=”https://mises-se-slack-invite.herokuapp.com” width=”100%” height=”400″]

Reglerna är enkla:

  1. Var snäll och hövlig

OK, regeln. (Men eftersom forumet är tänkt som en fristad från etatism kan det även hända att vi slänger ut folk som pussas med staten.)

För bästa frihetsupplevelse rekommenderar vi att du använder Slack-klienten för din dator och en Slack-app till din telefon. Men Slack fungerar även fint via webbläsaren.

Om det mot förmodan blir generat tyst och ni behöver ett samtalsämne så är det bara att be om ett konversationskort i chatten så kommer @slackbot med ett sådant på studs. Man kan alltid lita på robotarna.

Slack är lätt att komma igång med, samtidigt som det finns många funktioner och finesser. Det kan vara idé att lära sig några av grundknepen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *