TJA BLOGGEN!!1!

Funkar det här? Ser ni mig? Jo jag tänkte skriva lite vad jag känner och tycker om världen och så. Och kanske nåt om hundvalpar och kattungar ibland. Så söta!

Alltså idag såg jag på teve att Stefan såg väldigt bister ut. Känns bra att vi har honom att luta oss mot när det blåser coronavindar i dessa coronatider. Han har koll känns det som.

Jag försökte förstå va dom sa på teve och jag tror jag fattade nästan allt. Men en sak fattar jag inte. Varför kan man inte bara göra så att dom som é rädda för att bli sjuka väljer att stanna hemma men vi andra som är lite crazy kan träffa folk som vi vill? Visst, de säger att sjukhusen kanske blir överfulla, men vadå om jag väljer att ta risken att gå ut så väljer jag ju också risken att inte få vård. Om jag är okej med det så är väl allt okej?

Min brorsa gick upp på Kebnekajse en gång. Jag frågade hur han vågade, tänk om det blir oväder och du fryser ihjäl innan du hinner till sjukhus?! Han svarade: ”Jag tar risken, jag tycker det är värt det. Och jag förväntar mig inte att någon annan ska rädda mig när jag är på äventyr.” Jag tyckte det lät sjukt oansvarigt. Men farsan sa: ”Att vara vuxen innebär att själv bedöma risker, göra val och ta ansvar för konsekvenserna.”

Har farsan rätt? Vad tycker du? Kommentera, lajka och dela min blogg snällaste!

Alla Missens blogginlägg här!

1 reaktion på ”TJA BLOGGEN!!1!”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *