108: Den missförstådda Hoppe

Få politiska filosofer är så missförstådda i de egna leden som Hans-Hermann Hoppe. Den efterlängtade Nikodemus Ungh återvänder till Radio Mises för att diskutera varför just Hoppes teorier ger oss de bästa verktygen för att realisera ett fritt samhälle över tid. Libertarianer liksom konservativa behöver sluta att be om ursäkt för att de har rätt. Vi får också svaret på om det är förenligt med icke-aggressionsprincipen att pinka i Dnepr.

1 reaktion på ”108: Den missförstådda Hoppe”

  1. Jag håller med om det mesta, och gjorde det redan innan jag läste Hoppe. Tror jag höll med om merparten redan som frihetlig vänster för en massa år sedan. Det blir lite märkligt att Hoppe blir en apostel för det närmast självklara, eller så är världen galen, eller jag 😉 Tack för ett bra avsnitt!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *