Johnny Mellgren ny ordförande för Ludwig von Mises-institutet

Johnny Mellgren är ny ordförande för Ludwig von Mises-institutet i Sverige och efterträder Jon Nylander. Under Jons ordförandeskap har institutet utvecklats på flera områden. Institutet ökade sin produktion av översättningar, video och ljud. Den nya podden Mises ljud såg dagens ljus. Den tekniska plattformen och kommunikationen med medlemmar har också förbättras. Jon Nylander kommer vara fortsatt aktiv med att utveckla instutet både som skribent och med tekniska frågor.

Johnny Mellgren har varit medlem i institutet under lång tid. Hans österrikisk-ekonomiska och frihetliga meriter är väldokumenterade. På senare år har han varit med och drivit bubbla-projektets ekonomipodd. Hans uppgift blir nu att fortsätta arbetet med att utveckla institutets verksamhet. Till att börja med kommer fokus ligga på att rekrytera fler medarbetare, öka publiceringstakten och starta upp nya spännande projekt för att sprida kunskap om österrikisk ekonomi och frihetlig politisk filosofi för en svensk publik.

5 reaktioner på ”Johnny Mellgren ny ordförande för Ludwig von Mises-institutet”

 1. Daniel Leanderson

  Tack Jon och stort lycka till Johnny! Ska bli riktigt roligt att följa institutets utveckling framgent.

 2. Simon Toreskog

  Tack Jon. Jag hoppas att du får mer tid till Mises ljud. Det har varit ett fantastiskt sätt att få min flickvän intresserad.

 3. Tack Jon och lycka till Johnny!
  Vårt budskap behövs i dagens mörker – ni måste bryta igenom okunskapen, påvisa vänsterns vanföreställningar och kanske tom få svenskar att inse vad frihet är.

  Jag ser väldigt gärna mer ifrågasättande och kritiska artiklar kopplat till dagens svenska politiska/ekonomiska beslut och debatter.

  Personligen gör jag det jag kan för att sprida det goda ordet 😉

 4. Tack Jon. Du har gjort ett kanonjobb. lycka till på ordförandeposten Johnny. Din medverkan i bubb.la ger mersmak.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *