Armbandet att ha när krisen eller kriget kommer

Häromdagen ramlade det ner en folder i brevlådan. Jag har länge känt oro för kris och krig. Äntligen har Danne och hans ministerium tagit tag i saken och skapat lösningen på problemen. Vissa tror kanske att försvar av gränser, begränsat insläpp av människor med aggressiva ideologier och upprätthållande av lag och ordning är lösningen men icke sa Nicke. Denna folder har magiska beskyddarkrafter som strömmar genom en när man läser den. Man fylls av mod och trygghet. Det enda problemet är att foldern är opraktiskt att bära med sig till vardags. Så vad göra?

Av tidigare erfarenheter från bekämpning av sexuella övergrepp vet vi att armband är det mest effektiva verktyget. Jag tog därför saken i egna händer och skapade detta beskyddande krisarmband av folder plus en gnutta silvertejp.

Nu är jag och min familj trygg till 100 procent, dygnet runt. Skönt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *