Missa inte Coraxconf 28-30 juli på Malta!

Misesinstitutet älskar bubb.la. Vi är oerhört glada över denna sofistikerade partner i kampen för friheten.

Med sin start som nyhetsaggregator med libertariansk inriktning har initiativet utvecklats till att allt mer producera eget innehåll, och har knutit en mängd duktiga människor till sig. Radio bubb.la är idag stapelvara bland svenska libertarianer och frihetsvänner. Vi på Misesinstutet uppskattar särskilt deras ekonomispecial – som är insatt och underhållande.

I år organiserar bubb.la för andra gången Coraxconf, och bara talarlistan borde få hjärtat hos vilken seriös libertarian som helst att slå minst ett extra slag. La piece de resistance är utan tvivel att Hans Herman Hoppe kommer att tala, men även de övriga talarna är otroligt starka kort.

Det tre dagar långa schemat ser kort sagt extremt bra ut. Förutom talare av rang även gott om utrymme för umgänge, nätverkande och allmänt subversiva aktiviteter.

Om du har möjlighet så bör du helt enkelt åka dit. Besök https://conf.corax.news och boka biljetter. Bums

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *