Veckan som förgick (2017-10)

Konkurrensen hårdnar. Vi blir allt fler som driver med samtiden så här i slutet av det demokratiska experimentet. Å andra sidan råder det ingen brist på råmaterial så länge det råder allmän och lika rösträtt. Men även vi, med våra dokumenterat låga förväntningar, måste erkänna att vi imponeras av att det liksom aldrig tar slut. Det är som att falla ner i ett bottenlöst hål och ständigt känna det pirrande suget i magen.

De två v-orden

Det tycks som att ju mer det talas om Värdegrund desto fler Våldtäkter blir det. Och ju fler våldtäkter desto mer värdegrund ordineras. Det är som en ond spiral. Veckan-trollet börjar bli less. Varje gång han hör ordet värdegrund osäkrar han sin Browning.

Den stora händelsen i veckan är skolan i Lund där den Fi/Mp/VPK-sympatiserande hen-rektorn lät två våldtäktsmän gå kvar på skolan samtidigt som offret fick maka på sig. Föräldrar protesterade men rektorn hade bestämt sig: godheten kommer först.

Dock tycks detta blivit för mycket även för världens mest toleranta folk. Efter många upprörda skriverier vek sig den toleranta skolledningen i Lund och man valde att flytta på våldtagarna. För att göra en bra historia ännu bättre lämnade hen-rektorn därefter sin tjänst. EN tokstolle oskadliggjord, bara 99,999 kvar.

(Vi lämnar som övning åt läsare att räkna antalet förekomster av ordet värdegrund (med derivat) i den länkade artikeln. Svaret lämnas som kommentar nedan.)

”Resor” = Terrorism

Senaste bidraget till Svensk eufemistisk ordbok är ”resor”, som numera betyder terrorism. Den rekommenderade benämningen för själva deltagarna är ”resenärer”, eller vid risk för missförstånd det tydligare men omständligare ”terrorresenärer”.

Det visar sig att näthatarna hade rätt, de som under flera år hävdat att Sverige delar ut bidrag till bedragare och massmördare som är aktiva resenärer i diverse folkmördande resenätverk. Särskilt populära sätt att finansiera resor är bostadsbidrag, barnbidrag, Försäkringskassan (ni vet där cancersjuka har svårt att få ut pengar), CSN (vid ”utlandsstudier” får man ut hela summan i klump, praktiskt vid resa) och SMS-lån.

En rapport för Finansinspektionen pekar ut 300 resenärer, varav 20 från Örebro. Just Örebro är särskilt effektiva på att finansiera resenärer. En resenär fick fick möjlighet att finansiera sin resa hederligt då han efter att han avslutat sin första resa fick jobb på kommunen så han kunde jobba ihop till nästa resa.

Resorna har fått en del internationell uppmärksamhet och bidrar till revisionen av den så kallade sverigebilden. Det är Putins fel.

Ingen vill bygga polishus i Rinkeby

På grund av stegrad efterfrågan på polistjänster vill polisen bygga ett nytt polishus i det resenär-täta Rinkeby. Man har därför begärt in anbud från byggbolag. Hittills har man fått in exakt NOLL (noll, zero, nada) anbud säger en anonym källa till SVT. Polisen ger ingen kommentar med hänvisning till sekretess. Ett nytt polishus är givetvis top secret, nationell säkerhet, hysch-hysch och får inte avslöjas för menigheten.

Tanken var att polishuset skulle öppnas denna sommar, men nu kan det tidigast stå klart 2019.

Några anonyma poliser förklarar:

– Det är alldeles för farligt att bygga en polisstation i området, säger flera poliser som vill vara anonyma till SVT Nyheter.
– Det måste vaktas dygnet runt. Det handlar både om risk för stölder men också hot mot personalen som ska jobba på bygget.

Man skulle också kunna säga att det är en ”utmaning” (se d.o. i Svensk eufemistisk ordbok).

När vi ändå har polisen på tapeten så tycks det som att de dammat av den där förlegade traditionen med signalement på eftersökta brottslingar. Det är sannerligen nya tider nu.

Näthat, manshat, pussyhat

Det var kvinnodagen under veckan. Medan Vladimir Putin hyllade Rysslands kvinnor för sin kvinnlighet spred fackförbundet Byggnads pussyhat. Det blev ändå en lyckad kampanj som fick stor spridning i sociala medier. Plötsligt visste alla hur Byggnads styrelse ser ut. Den som vill visa solidaritet med Byggnads kan ladda ner mönstret här och be sin fru sticka en åt honom. Att sprida pussyhat är också ett effektivt sätt att motarbeta Trump. Och kanske även Putin.

Fotografiska muséet ville också vara med och fira quinnan genom att dagen till ära kräva högre entréavgift för män. Riktiga män stöder självklart aktionen. Utöver att betala en högre avgift för sig själv, betalar en sådan även damens inträde. Efter lyckat museibesök bjuder han henne på lunch. Det hela avslutas lämpligen med kaffe och kaka på ett av stans bättre konditorier, varefter han leder henne hem till dörren och förseglar med en kyss på kinden.

Vi önskar er en underbar vecka

Särskilt tack till bubb.la för nyhetstips.

2 reaktioner på ”Veckan som förgick (2017-10)”

  1. Den nya veckan kommer förmodligen att vara som den avslutade i stora stycken. I galenskapens land Sverige är kommer det inte att bli brist på nyhetsuppslag på många år.

  2. Trollosaurusrex

    Det här luktar ju konspiration lång väg. Värdegrunden nämndes hela 6 gånger. Värdegrunden leder alltså till mer sex. Och sex = våldtäkt!! (iaf om det är en man med i bilden). Två män leder alltså till våldtäkt i kvadrat. Matematikpatriarkhomofoben har talat!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *