94: Gott slut 2016

Det gångna året har bjudit på osedvanligt många höjd- och lågpunkter. Det har också varit ett storartat år för den frihetliga rörelsen. Hör Klaus, Per och Ola diskutera några av sina favorithändelser och avslöja sina önskningar inför 2017.

Radio Mises: 

4 reaktioner på ”94: Gott slut 2016”

 1. Ganska kul program även om jag hade lite andra förväntningar.

  Jag vill dock kort beröra ämnet alternativmedia och dess framgångar som tas upp för även om man konstaterar att det har rönt stora framgångar så berörs aldrig riktigt frågan om varför.

  Svaret tror jag är sanningen. Nationalistiskt lagda organ har en mycket mer realistisk rapportering kring invandringen och dess konsekvenser (ett ämne som tyvärr många libertarianer fortfarande har beröringsskräck inför) medans libertarianska organ rapporterar mycket mera sakligt och ärligt i ekonomiska frågor och konsekvenser.

  Det enda egentliga hotet som manifesterats mot fortsatt framgång är lanseringen av kriget mot sanningen, eller fake news som lögnarna kallar det.

  Den riktigt intressanta frågan är dock vem som kommer att få tolkningsföreträdet när även övriga ämnen kommer att tas över av alternativmedia.

 2. 00:44:45
  Jag önskar min en stor, fet finanskris. En stor ekonomisk kris, med hög arbetslöshet, kraftigt stigande räntor, och en utrensning av allt som är dumt, trögt och falskt; det hänger ihop. Det vore renande.
  – Klaus ”Stahlbad” Bernpaintner

 3. För nästa radio (kom igen nu, snart är det februari!):
  Diskutera trumponomics.
  Behålla jobb vs. handel är alltid ett gott för alla.
  Jag tror han vill behålla vissa sorters jobb – familjeförsörjarjobb.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *