Fullpackat med värdegrund – Jonny Landers program för skolan!

Politik är att tycka; att tycka rätt och fint. Dessa saker tycker Jonny Lander är ypperliga kvaliteter i det politiska spelet.

Känslorna blir starka när skolfrågor kommer på tal. Som politiker gäller det då att man inte ryggar tillbaka utan snarare utmanar sina rivaler och visar sig stark. I denna film utmanar Jonny utbildningsministern med ett ambitiöst och extra värdegrundskryddat program för att en gång för alla fixa skolan.

Vill du se mer Jonny Lander? Han har en egen spellista på vår YouTube-kanal. Glöm inte att prenumerera!

3 reaktioner på ”Fullpackat med värdegrund – Jonny Landers program för skolan!”

  1. Ingen aning vem den där tomten är tyvärr men han var lite kul.. Ska kolla spellistan Man missar lite av debatten när man är en sån där farlig som redan stuckit för att göra det allra värsta i hans värld – att oskola

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *