Missa inte debatten imorgon!

Vad är ett fritt samhälle? Det libertarianiska perspektivet ställs mot det marxistiska.
Vad är ett fritt samhälle? Det libertarianiska perspektivet ställs mot det marxistiska.

Imorgon är det äntligen dags för debatten mellan Per Bylund och Andrew Kliman på Södra Teatern i bubb.la regi! Vi syns väl där? Det kommer att vara packat med folk ifrån bubb.la, flera ifrån mises.se och en stor samling av frihetliga människor. På 50-60 talet i Sverige sägs det att debatter oftare ägde rum även mellan människor som hade vitt skilda åsikter. I dagens debattklimat så är det relativt ovanligt att det sker på ett civiliserat och ordnat sätt. När jag säger det så räknar jag inte in debattprogram på TV där olika personer försöker överrösta varandra i något som ofta slutar i personangrepp. Eller ”debatter” och paneler där deltagarna i princip har samma ståndpunkt i lite varierande grad. Jag hoppas verkligen att jag får se så många som möjligt av er där imorgon och jag kommer även att vara med på efterfesten ifall ni har köpt biljett dit. Det finns ett fåtal biljetter kvar så skynda och köp om ni inte har gjort det ännu!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *