Clintons dödslista

House of Cards: Alla likheter med verkliga personer, levande eller döda, är rena tillfälligheter.
House of Cards: Alla likheter med verkliga personer, levande eller döda, är rena tillfälligheter.

Donald Trump hotade att döda Hillary Clinton för några veckor sedan. Secret Service knackade på hans dörr och nu har han fem långa år i fängelse att se fram emot. Det är så klart bara ett påhitt, men i den här valrörelsen är det minst lika bra som kalla, hårda, bevis, och det är för att hela spektaklet är riggat. Media är helt och hållet på Hillarys sida, och de varken ser, eller hör, eller talar om Hillarys ondska. Om media verkligen var på jakt efter mördare kanske de borde kolla in alla de som någon gång har gått emot paret Clinton. Det finns runt 100 fall där någon praktikant haft sex med Bill eller någon advokat som visste för mycket eller någon kom lite för nära sanningen och så helt plötsligt small det. Han sköt sig själv i bakhuvudet högst upp på en bergstopp klockan fyra på morgonen.

Media brydde sig om hur många fall det rörde sig om när 57 kvinnor anklagade Bill Cosby för att ha våldtagit dem. Om vi begränsade Hillarys dödslista till blotta 57, återstår endast de riktigt, riktigt, läbbiga fallen. Som fallet förra månaden då en person som jobbade åt det demokratiska partiet sköts i bakhuvudet mitt i natten.

Seth Rich pratade med sin flickvän på telefon, när skytten smög upp bakom honom, sköt honom till döds, och lämnade utan att ha tagit något alls. Rich befann sig i ett fint grannområde som enligt vad jag fått berättat för mig inte haft ett enda mord på sex år. Kopplingen till Assange fick hela vänstern att kollektivt himla med ögonen tills han personligen erbjöd 20 000 dollar för alla tips som ledde till att mördaren arresterades. En holländsk TV-programledare pressade Julian om detta, och frågade om han anklagade Hillary för mord. Hela frågan tystades snabbt ner.

Listan på offer är betydligt längre, och Google berättar glatt för dig hur allvarliga anklagelser det rör sig om, och hur svaga kopplingarna är. Du kommer säkert stöta på vänsterns typiska argumentation, där de sågar kopplingen, men egentligen skalar de enbart bort ett lager, och lagret under är bara en bråkdels procent mindre skrämmande än vad du ursprungligen tyckte.

Ta fallet med John Ashe, som kvävdes till döds av sin egen skivstång i juni. FN-tjänstemannen Ashe stod inför rätta för att ha tagit emot mutor av den kinesiska miljardären David Ng, även känd under namnet Lap Seng. Snopes vill att du ska veta att det är en myt att det hade något som helst att göra med Hillary, och till och med min kompis Steve Crowder hävdar att Ashe ”aldrig skulle ha vittnat mot Hillary vid något tillfälle”. NY Post håller inte med om det, och hävdar att ”åklagarna skulle ha kopplat ihop Ashe med Clintons springpojke David Ng” (reds. anm. den engelska term som används är ”bagman”). Detta verkar sannolikt, då ett ABC News-inslag från förra året rapporterade om att Ng hade besökt Clinton vid ett flertal tillfällen under 1997, möten som fotograferades. Ashe såg alltså framför sig en fängelsevistelse eftersom han hade haft att göra med en korrupt miljardär som kände Hillary Clinton. Han kunde säkert ha förhandlat sig till ett lägre straff om han hade haft information att dela med sig av, men han lyckades aldrig dela med sig av någon sådan information eftersom hans strupe krossades av en skivstång (vem fasiken dödas av sin egen skivstång?).

Fall som dessa har blivit rutinmässiga för paret Clinton, men det var inte likadant när han var en presidentkandidat 1992. Den otroligt sexiga Paula Grober var Bills dövtolk vid den tiden, och hon arbetade med honom i ungefär 15 år. Det har rapporterats om att hon berättat för en vän om Bills närmanden, och hon dog plötsligt i en bilolycka, där hon kastades 10 meter utanför bilen. Ingen såg olyckan, och den inträffade medan hon var ensam, körandes i mörkret, och inga andra bilar fanns i närheten.

Återigen, om vi tillåts spekulera, tror jag att det var vid denna tidpunkt som Hillary fick en smak för mord. Hon var säkert inte direkt involverad. Om hon vore det skulle det säkert gå att hitta flera dödsfall innan Bill var president. Det enda jag kunde hitta från tiden innan 1993 var den gången då hon fnissade åt en pedofil som frikänts.

När hennes man var president hade hon dock makten att göra mer än att fnittra åt brott. Hon hade makten att begå sina egna. Jag skulle anta att det snabbt blev ganska så smärtfritt och efter ett fåtal sömnlösa nätter kommer man över sådana ssaker. Hon skulle ha kunnat vara som Martin Landa i ”Crimes and Misdemeanors”, efter han sett till att hans älskarinna Angelica Houston blivit mördad. ”Då och då har jag ett dåligt ögonblick”, beklagar han sig, ”men med tiden kommer man över sånt”.

När Whitewater uppdagades blev det snabbt väldigt dåligt för alla inblandade, och den listan inkluderade Vince Foster och paret Clinton. Bill Clinton anklagades för att ha tvingat ett lån på en kvinna vid namn Susan McDougal, som hjälpte dem med en smutsig fastighetsaffär som de var inblandade i. Som tur var sköt Vince sig själv i munnen innan han kunde dra henne med sig ner. Även om många lätt avfärdar idén om att han mördades, är det ett faktum att paret Clinton omedelbart gjorde en räd på hans kontor i jakt på misstänkliggörande dokument.

Anti-konspirationsargumentet blir således: De må vara korrupta kriminella som snodde åt sig misstänkliggörande bevis från en kille som precis begått självmord, men de har inget att göra med att den person som kunde ha visat upp alla de där bevisen för allmän beskådan dödades. Jon Parnell Walker var en av utredarna på fallet, och han skulle ha kunnat berätta mer för oss, men tyvärr hoppade han till sin död från sin lägenhetsbalkong. Susans man, Jim, befann sig i fängelse och även han hade en hel del att säga. Lyckligtvis för paret Clinton så dog han mysteriskt av en hjärtattack när han befann sig in en isoleringscell. Susan vägrade efter detta att prata om fallet och avtjänade 18 månader för domstolstrots. När hon kom ut, benådades hon av Bill Clinton. Detta verkar vara det säkraste förhållningssättet när man är inblandad i en Clinton-skandal.

1997, då Clinton och hans erektion fortfarande styrde Vita Huset, begick en attraktiv gravid kvinna vid namn Suzanne Coleman självmord. Detta är inte i sig något konstigt, men folk började ställa frågor när man upptäckte att hon tydligen hade skjutit sig själv i bakhuvudet och att hon hade haft ett förhållande med Bill Clinton, när hon var statsåklagare i Arkansas. Var hon gravid med Bills barn? Det kommer vi aldrig få veta.

Samma år började Matt Drudge den veritabla orgien av sexskandaler som slutligen ledde till Monica Lewinsky. Mike Isikoff på Newsweek meddelande att en ”före detta Vita Huset-arbetare” skulle anklaga Clinton för sexuella trakasserier. Strax efter sköts ”Vita Huset-arbetaren” Mary Mahoney flera gånger i huvudet. Hon var en 25 år gammal snygging som arbetade på Bills kampanj och mordet avskrevs som ett rån även om inga pengar togs (precis som i fallet med Seth Rich).

1994 stämde Paula Jones Bill Clinton, och blev omedelbart för känd för att kunna dödas. Monica Lewinsky var inte det. Varför dödades inte hon? ”Jag säger det idag och jag kommer att fortsätta säga det: Jag tror att Monica Lewinsky är vid liv idag på grund av de val och de handlingar jag gjorde”, berättade Linda Tripp för Aaron Klein tidigare i år. Hon tror att hennes inspelade konversationer med Monica lämnade efter sig för mycket bevis, vilket gjorde det omöjligt att döda den knubbiga älskarinnan.

Det verkar för ondskefullt för att vara sant, men som den självutnämnde Clinton-torpeden Larry Nichols sa, ”Paret Clinton är dåliga människor, och jag gjorde dåliga saker för dem”. Det är i detta läge dags att pausa artikeln och göra det klart och tydligt att jag är lyckligt gift med många lukrativa saker som jag gillar att göra och jag avgudar min familj. Som Roger Stone uttryckte det, ”Om jag begår självmord, undersök Hillary”.

Listan fortsätter och fortsätter. Från det år som Bill kandiderade till presidentskapet fram till denna månad har vi: Ron Brown, C. Victor Rasier II, Paul Tully, Ed Willey, Jerry Parks, James Bunch, James Wilson, Kathy Ferguson, Bill Shelton, Gandy Baugh, Florence Martin, Danny Casolaro, Paul Wilcher, Jon Parnell Walker, Barbara Wise, Charles Meissner, Dr. Stanley Heard, Barry Seal, Johnny Lawhorn Jr., Stanley Huggins, Herschel Friday, Kevin Ives och Don Henry – för att nämna kanske hälften av de namn som flyter omkring.

Ter det sig löjligt? Ok, ta valfri person från listan ovan och leta upp informationen själv. Länkarna du hittar kommer inte att vara mainstream, men det är för att mainstream inte vill ha med detta att göra. Ta Paul Tully, till exempel. Han arbetade som besatt på Bills kampanj när han kandiderade till president 1992, och han var intimt inblandad i det som försiggick bakom kulisserna. Han hittades död på sitt hotellrum ett par månader efter Paula Grober dödades. Visste han för mycket om Grobers död? Vi vet inte, men vi vet att 48-åringar sällan faller ihop livlösa på sitt hotellrum.

Det får en att fundera var Obamas dödlista är någonstans. Vi vet att hans bror i Afrika inte gör särskilt bra ifrån sig, men han är i alla fall vid liv. Kanske är det så att Obama inte har en dödslista? Ingen av hans livvakter har försvunnit och ingen som undersökt honom har försvunnit (även om Dinesh D’Souza var tvungen att spendera åtta månader i fängelse för att han skämt ut honom).

Det samma gäller för Trump. Det demokratiska partiet skulle älska om de kunde hitta någon skum dödskontrovers kring The Donald, men det finns helt enkelt inga. Alla hans livvakter och arbetare är vid liv. Faktum är att det är väldigt ovanligt för döda kroppar att samlas på hög nära alla offentliga personer som inte heter Pablo Escobar. Vet du till exempel var Donald Trumps kock är någonstans, i just detta ögonblick? Han är i Trumps kök. Clintons kock är död. Han försvann efter att han gett sig ut på en hajk i juni förra året, och hittades till slut dränkt på botten av en flod. Kockar vet en hel del om vad som försiggår hos de folk de lagar mat åt. Ibland lite för mycket.

Den första augusti detta år hittades Victor Thorn med ett skott i bakhuvudet efter att han gett sig ut på en hajk. Det avskrevs som självmord. Han hade just släppt boken ”Why Hillary Shouldn’t Be in the White House”. Detta tar oss till den fjärde augusti i år, tre dagar efter att Thorn skjutits på en bergstopp. Shaw Lucas hittades död på sitt badrumsgolv, precis som Paul Tully. Lucas var en stämningsman som stolt såg till att Debbie Wasserman Schultz och det demokratiska partiet kallades inför rätta för att ha föredragit Hillary framför Bernie i primärvalen istället för att ha varit neutrala. Samtidigt som USA firade sin självständighetshelg filmades han när han sa att det var ”det mest tillfredsställande jag någonsin gjort”. Videon fick 420 000 träffar och var otroligt pinsam för Hillary-kampanjen. Inom en månad var Shawn död.

Jag föreställer mig att hon blev väldigt arg när hon hörde talas om detta. Hon artikulerar aldrig, men när hennes hantlangare kliver in på hennes kontor och säger att ”vi har tagit hand om det där problemet”, får hon en bister uppsyn och bryter en penna itu.

Hon dödade inte Monica på grund av en inspelning och denna kille hade en video som hade setts av nästan en halv miljon personer. Hantlangaren är konfunderad av hennes ilska tills han ser YouTube-klippet och inser att han begått ett misstag. ”Förlåt”, säger han”, ”jag hade ingen aning”.

Hillary förstår. Hon är på ett sätt arg på sig själv för att hon lät mordet hända. Hon beordrade det inte, men hennes gester hade gjort det tydligt för de rätta personerna vad som måste göras. Att kritisera honom spelade ingen roll, och hon kommer att behöva honom oftare under de kommande månaderna. Dessutom, tänk om han börjar prata precis som Larry Nichols gjorde. Efter att ha tittat ut genom fönstret suckar Hillary och vänder sig mot sin vän. ”Det är OK”, säger hon med det där konstiga leendet som hon har. ”Jag menar, vad spelar det egentligen för roll?”.


Originalartikeln har översatts av Joakim Kämpe.


Edit: denna video publicerades ungefär samtidigt som vi publicerade artikeln ovan.

12 reaktioner på ”Clintons dödslista”

 1. Nu vet jag inte hur mycket som är sant ovan men det spelar ingen större roll. Ett mer korrumperat par än Clintons får man leta efter.

 2. Det finns en video på Youtube om delar av innehållet i artikeln: ”The Clintons and Their Dirty Secrets (2015-10-11) https://www.youtube.com/watch?v=jllRRtzXNyk

  I videon finns en lista på personer runt paret Clinton som dött på konstiga sätt. Listan nedan med tiden i videon angiven. Jag har översatt den. Min kommentar är att det är lite för mycket för att det ska vara olyckliga sammanträffanden. Videon går igenom flera av fallen och även andra (har jag för mig) mer i detalj.

  The Body Count (1:43:50)

  July 1978 Susanne Coleman – Hade en affär med Bill Clinton och blev gravid med honom. Hotade att förstöra Bill Clintons nominering till president. Tog livet av sig genom att skjuta sig själv på baksidan av huvudet.

  Augusti 1991 Danny Cassolaro – Reporter som undersökte skandaler i Arkansas såsom Clintons Arkansa Development and Finance Autority, tog livet av sig i ett badkar på ett hotellrum (his vrist slipped)

  July 1992 C. Victor Raiser II (and son Montgomery), död i flygolycka

  Herschel Friday, pilot, flygplanet exploderade på landningsbanana

  September 1992 Paul Tulley, funnen död av okänd orsak

  December 1992 Paula Gober, död i bilolycka

  December 1992 Jim Wilhite, död i skidolycka

  Januar 1993 Ed Cauley, funned död på hotellrum

  May 1993 John Wilsson, funnen hängd, påstått självmord

  July 1993 Paul Wilcher, funnen död i sin lägenhet, dödsorsak okänd

  August 1993 Jon Walker, föll från balkongen, påstått självmord

  September 1993 Dr. Stanley Heard, död i flygolycka

  March 1994 Dr. Donald Rogers, död i flygolycka

  May 1994 Gandy Baugh, hoppade från balkong, påstått självmord

  June 1994 Stanley Huggings, funnen död, of viral amonian?

  July 1994 Calvin Walraven, funnen skjuten i huvudet, påstått självmord

  October 1994 Florence Martin, funnen död med tre skottskador mot huvudet

  November 1996 Barbara Wise, funnen död i lägenheten

 3. Jag är inte en som är mycket för konspirationer. Jag kan helt ärligt talat inte bedöma sanningshalten eller sannolikheten i de olika påståendena. Det är intressant att såpass många har gått bort genom relativt ovanliga händelser, e.g. varför skulle en rånare skjuta någon i huvudet, om hans avsikt inte var att döda? Och jämfört med exempelvis Obama som trots 8 år som president inte kommer i närheten av något liknande.
  Kan det bero på att Clinton är en politiskt familj och genom sitt politiska engagemang och olika stiftelser har en så stor bekantskapskrets så att dessa fall inte avviker från det normala? Isåfall vore det intressant att undersöka om exempelvis Bush, Kennedy eller annan politisk familj har lika många dödsfall som kan knytas till dem?

  Det som oroar mig med Clintons är att hon/de kan mycket väl provocera fram nästa världskrig med Ryssland och Kina. I det kriget ligger Sverige mycket välplacerad i ”no man’s land”.

 4. Obama är en bevisad massmördare! Det är han som skriftligen godkänner alla s.k drönarmord i andra länder! Vid det här laget är det vara frågan om tusentals som avrättats utan rättegång eller några som helst bevis för deras skuld presenterats. Givetvis har väl en och annan påstådd terrorist fått stryka på foten med andelen oskyldiga offer är nog övervägande. Clintons är maffiabossar som har underlydande som gör deras smutsiga värv och man hoppas att en dag rättvisan kommer ikapp. Tyvärr så bor de i USA ett land ökänt för att inte straffa rika och inflytelserika personer. Till denna sorgliga nivå har alltså USA sjunkit de senaste årtiondena och man måste nog ge expresident Jimmy Carter rätt som anser att demokratin i USA är stendöd ersatt av ett maffiavälde med oligarker i kulisserna.

 5. Listan av människor som skall ha mördats blir direkt kortare när man ser att drygt 50 dött i flygolyckor. Nu är frågan, hur sannolikt är det att någon som arbetat med eller varit involverad i någon Clinton-aktivitet kommer vara med på ett av de planen som störtar varje år i USA? Jag skulle gissa att det är tiotusentals individer som gör det och att dessa dessutom flyger flygplan oftare än de flesta andra människor i landet.

  Att många enskilda dött på olika ställen skulle kanske också kunna vara sannolikt, med tanke på att Clintonsarna kommer i kontakt med så många människor samt att så många följer dem och skriver om dem helt utan att ha direkt kontakt med dem.

  Andra fall verkar väldigt tunna, som Paula Grober. Det står inget i källorna om när hon berättade för sin vän om att hon fått närmanden och det verkar konstigt att Bill skulle gjort det först senare under deras 14 års långa kontakt, eller att Paula väntat särskilt länge med att berätta om det för någon annan.

  Jag skulle inte vara särskilt förvånad ifall någon faktiskt blivit _hemligt_ mördad på uppdrag av någon av Clinton-makarna. Men i sådana här fall gäller det att både hålla koll på hur sannolikt det är att folk i deras närhet begår självmord eller hamnar i olyckor och om det faktiskt finns belägg för att de fallen som tas upp verkligen är lönnmord och inte bara just olyckor.

  1. ”…drygt 50 dött i flygolyckor…” Tog du inte i lite väl mycket nu?

   Med tanke på hur liten risken är att råka ut för en flygolycka kan man säga att det är en olycklig omständighet att så många man känner råkar ut för flygplansolyckor. Men, ta bort dem från listan.

   Det dödligaste året i flygets historia var år 1972 då 2 429 personer dog.

   1. För att vara exakt så är det 59 personer som har dött i flygolyckor, enligt texten som den här artikeln länkar till:

    http://www.freewebs.com/jeffhead/liberty/liberty/bdycount.txt

    Om det är många eller inte beror på hur brett nätet är för att inkludera någon som ”nära” Clinton. Shawn Lucas, som överlämnade en stämningsansökan till DNC, är ju väldigt långt bort ifrån Clinton. Alltså, han var anställd för ett företag och gjorde en sak för dessa offentligt vilket kanske var beklämmande för Clinton. Om sådana som han räknas in bland de som är ”nära” Clinton så finns det väldigt många som eventuellt skulle kunna begå självmord eller dö i olyckor och därmed kan det framställas som konstigt att folk dör, medan det i själva verket bara beror på att man definierat en väldigt stor grupp människor som ”nära” Clinton, men som i själva verket inte är det.

    Det här gäller särskilt för de som dött i flygolyckor – där räknas medpassagerarna med, som inte har något med Clinton att göra alls.

    Räknar man bort medpassagerarna så blir det runt 50 personer som varit i ”närheten” av Clinton. Med tanke på att det saknas belägg i alla fall för att någon beställt ett mord på dessa, så verkar det rimligast att tro att de som driver den här tesen bara inkluderar 100 000-tals människor i att vara ”i närheten” av Clinton.

   2. Carl! Jag kan definitivt hålla med om att det är personer som befanns sig i periferin som räknas med som bekanta till Clinton.

    Vad gäller antal döda i flygplanskrascher så räknas passagerare i planen med som bekanta till Clinton. Det är lite hårt att tro att Clinton skulle vara villig att döda 33 personer extra för att komma åt en enda.

    Det kan tänkas att det är mord i sådant fall där de enda som befunnit sig i planet är de som Clinton vill ha bort.

    Det enda vi vet är att det dör många människor runt omkring Clintons och att flera av dem dör under konstig omständigheter.

    Det skulle vara intressant om man tog vem som helst i princip som träffar många människor och har ett stort kontaktnät och se om motsvarande grad av dödsfall finns i den personens närhet. Först när man gör det, kan man kanske dra någon form av teori om Clintons.

 6. ”Lucas var en stämningsman som stolt såg till att Debbie Wasserman Schultz och det demokratiska partiet kallades inför rätta för att ha föredragit Hillary framför Bernie i primärvalen istället för att ha varit neutrala. Samtidigt som USA firade sin självständighetshelg filmades han när han sa att det var ”det mest tillfredsställande jag någonsin gjort”. Videon fick 420 000 träffar och var otroligt pinsam för Hillary-kampanjen. Inom en månad var Shawn död.

  Jag föreställer mig att hon blev väldigt arg när hon hörde talas om detta. Hon artikulerar aldrig, men när hennes hantlangare kliver in på hennes kontor och säger att ”vi har tagit hand om det där problemet”, får hon en bister uppsyn och bryter en penna itu.”

  En kille lämnar en stämningsansökan, som blir inspelat, och Hillary har ett så välutbyggt lönnmördarsystem att hon inte ens behöver göra något för att han skall dö?

  Annars, vad har hon att vinna på att döda någon som redan orsakat en skada? Shawn lär ju inte ha gjort en till film där han lämnar över en stämning till DNC, så vad skulle han kunna göra?

 7. Jag har inte varit inne på mises.se på länge och denna artikel var ur usel.
  Man kan säga mycket om Clinton men mördare är de inte.
  Konspirationsteorier bör inte presenteras på en så faktabaserad site som mises.se

  1. ”Man kan säga mycket om Clinton men mördare är de inte.” Och hur vet du det? Jag vet inte om de är det eller inte är det.

   Många i Sverige hävdar t.ex. att Putin mördar journalister. Hur vet de det?

   1. De vet de inte och även det är spekulationer. Putin är ju däremot gammal KGB agent så lite troligare är ju det.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *