Det är verkligen fred vi vill ha

Varför ligger det döda barn på stränderna kring Medelhavet?

Det är lätt att distraheras av ondskans kvistar och löv, men det är värt att utöva lite tankemöda och söka efter roten till ondskan. Det gör vanligen mer nytta att hugga mot roten än att ansa kvistar.

Ondskans kvistar är att flyktingar inte blir insläppta i EU. Det är vad vi ser på bilderna. Men roten är att man under flera årtionden har bombat sönder deras hem, byar och nationer. Skötsamma människor vill normalt inte lämna hus och hem och fly till främmande länder. Dessa folkfördrivande krig har bedrivits med européers och svenskars goda minne, ja till och med moraliska och militära stöd, för att ”sprida demokrati” och ”hjälpa flickorna att gå i skolan”.

Krigen är roten. Sluta stödja dem. Förkunna fred!

Proclaim Peace

4 reaktioner på ”Det är verkligen fred vi vill ha”

  1. Alla med normal tankeverksamhet vet ju att krigen i mellanöstern förs för att det gynnar Israel och USA:s agenda i området. Men detta faktum vågar inte fega politiker eller kräk till MSM-journalister inte knysta om, livrädda för att brännmärkas och bli av med sina välbetalda smäckjobb. Likadant i Ukraina där en fascistoid oligark för krig mot sin egen befolkning samtidigt som man plundrar Ukraina på allt ivrigt påhejad av sina uppdragsgivare i Vita Huset och Bryssel.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *