3 reaktioner på ”Bylund på Mises.org”

  1. Apropå ingenting. Jag har de senaste två åren donerat 500 kronor per månad, alltså drygt 12.000 kronor totalt än så länge, till detta fina institut och jag känner mig stolt som svensk medborgare att vi har ett av de mer aktiva Mises-instituten i världen där det produceras artiklar, podcasts och trevliga blogginlägg på löpande band. Och allt i libertariansk anda vilket som vi alla vet är ovanligt i detta socialdemokratins och välfärdsstatens förlovade land. Jag skulle nu vilja uppmana er andra att även ni börjar donera pengar varje månad så att institutet kan fortsätta att växa och sprida libertarianska idéer i detta Sverige. Själv tjänar jag 21.000 kronor netto varje månad och jag tror säkert att det finns fler här som tjänar mer än mig. Så kan jag donera pengar kan också ni. Det handlar bara om prioriteringar. Kom igen!

    Tack för mig.

  2. Undrar också..
    Vi är många frihetsvänner som verkar i det tysta, och donationer till instititutet är en viktig del för att inte tysthet ska vara synonymt med flathet.
    Filantropin och donationen har ju alltid varit viktiga verktyg för oss som vill visa att våldet är överflödigt i mänsklig samexistens.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *