Vi firar redan 100 frihetschattare!

Vår chatt för frihetsälskare har inte fyllt två dygn än, men har precis i detta nu samlat 100 frihetsälskare! Det är många fler än jag för bara några år sedan trodde det fanns i Sverige.

slack-forum

Den mest besökta kanalen är naturligtvis #frihet, men det kan ju bero på kollektivanslutningsmetoderna vi använder för det. Det har redan skrivits så mycket där att det räcker till en kvälls läsning. I alla fall om man läser lika långsamt som jag gör.

I kanalen #stockholm har det redan börjat pratas om att träffas IRL. Det man inte är överens om är om det skall drickas öl, drycker som liknar öl, eller inte alls. Men det verkar som om alla är beredda att låta alla andra göra precis som de vill med den saken.

Har du inte anmält dig ännu? Gör det här! Du får en inbjudan på vändande e-post och är igång och chattar inom en minut.

3 reaktioner på ”Vi firar redan 100 frihetschattare!”

  1. Jag skall testa detta i kväll. Men förstår inte varför ni kör slack när det trevliga irc finns. Utan en massa annat tjafs och fokus på det viktiga. Men jag ska försöka vara öppensinnad och testa slack 🙂

    1. Peter Strömberg

      Vi testade med IRC för ett tag sedan, men tröskeln var för hög för de som inte var bekanta med det sedan förut. Inklusive flera medarbetare här på institutet. Se även det här inlägget för en (superkort) ”varför slack?”: Välkommen till vårt nya forum!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *