Syns vi på FreedomFest eller?

Den 23 maj smäller det! Frihetstörstare från hela landet samlas för en dag i frihetens tecken. Jag ser fram emot det så oerhört att det bara kan beskrivas som pur längtan. Det var 2013 det begav sig senast och två år är minst ett år för lång tid att vänta.

FreedomFest Stockholm 2015

Det jag uppskattar mest med FreedomFest är att träffa andra och ha samtal som man väldigt sällan har ute i ett Sverige där etatismen är så tät att den är direkt kvävande. Just känslan av att kunna andas lättare hör till de käraste och starkaste minnen jag har från dessa tillfällen. Det känns smått konspiratoriskt!

I år hoppas jag få många ansikten på er som följer Ludwig von Mises-Institutet i Sveriges arbete. Jag hoppas ni alla väljer friheten denna dag och att ni letar upp mig i pauserna så jag får hälsa på er. Ni känner igen mig genom att leta efter en mörkhårig snubbe som hänger med två tonåringar. I år har jag nämligen med mig både min dotter och min brorson. Jag är mig även ganska lik från bilden som finns under Om oss.

På årets FreedomFest kommer ni även kunna språkas vid med Joakim Fagerström och Radio Mises-värdarna Hans Palmstierna och Klaus Bernpaintner. Joakim Kämpe hade tokgärna velat vara med, men kommer tyvärr inte loss från sin exil i Nya Zeeland.)

Det går även rykten om att Bubb.la-hjältarna Sofia Arkestål och Martin Eriksson kommer att finnas på plats för att samla material till Radio Bubb.la.

Sedan kan man nog hoppas på att flera av talarna stannar på festen. Vilka talarna är hittar du i programmet på freedomfest.se.

Du kan hjälpa årets FreedomFest att bli den bästa i hittills i traditionen. Främst genom att deltaga, förstås, men det finns fler sätt. Om du tänker deltaga uppskattar vi stort om du anmäler dig så tidigt som möjligt. Vi vet från tidigare frihetskonferenser att många anmäler sig sent. Detta gör det lite onödigt svårt att planera lunch och annat.

March pannkaka iväg och anmäl sig!

Oavsett om du kan vara med eller ej vill vi ha hjälp med att nå så många som möjligt som skulle uppskatta konferensen. Gör reklam för den! Kalla den gärna Sveriges största libertarianska konferens. 🙂 Sprid programmet i de nätverk du frekventerar.

Hoppas vi ses om en vecka!

/Pappa PEZ

9 reaktioner på ”Syns vi på FreedomFest eller?”

    1. Det är sant och han var där igår också. Och man behöver inte ha en akademisk utbildning för att ha kunskaper och Arnstad kan lågt mer historia än minst 95 % av alla de som inte gillar honom.

      När Freedom fest börjar få en PK-ådra du kommer jag sluta att gå på dem. Mer tokstollar till Freedomfest!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *