Hans besöker den andra libertarianska podcasten

Såhär ser en frihetlig fax ut

Det finns faktiskt en podcast till, utöver Radio Mises med distinkt libertariansk prägel i Sverige. Den andra libertarianska podcasten (anarko-kapitalistisk om man skall vara exakt) går under det intressanta namnet Frihetsfaxen, och är självklart frispråkig om precis allting. Jag var över på besök för att prata lite Bitcoin, Radio Mises och världen i största allmänhet.

Avsnittet släpptes idag och finns tillgängligt här.

9 reaktioner på ”Hans besöker den andra libertarianska podcasten”

 1. Hans, du nämner releasetid för nästa pod.

  Blev inte klok på om det är denna vecka du menar, eller nästa? Du sa först ”i slutet av veckan”, sen gissade torsdag – = igår? Men om podden blev inspelad samma dag den publicarades var det ju just igår, torsdag.

  Har du kommit nånvart med mail-alert?
  Annars finns det ju monitoring-tjänster, hmmm…

  1. @JohanIII : Min gissning var att avsnittet av RM skulle släppas tidigast torsdag (igår) men iaf under denna vecka. Tyvärr släpper vi inte avsnitt direkt efter inspelning då vi har en del ljudredigering vi behöver göra för att kvaliteten skall bli acceptabel. Förhoppningsvis kommer avsnittet inom kort. Skall kolla om det fastnat i röret.

 2. Vad kan man köpa med bitcons och var kan man det? I USA kan du köpa precis vad som helst med bitcoins. Det finns åtminstone ett företag som har en tjänst som fungerar på sådant sätt att du talar om vad du vill ha och var det finns och du betalar till detta företag med bitcoins och de köper sedan saken och ser till att den levereras till dig. De har även en pluggin till din webbläsare som gör att du kan handla i webbutiker där plugginen detekterar vad du vill osv. Exakt hur det fungerar har jag inte satt mig in i. Men, som sades i podden, från skottkärr…

 3. Idag läste jag om hon den däringa.. Busch som tar över kristdemokraterna. Jag tänkte på hur all pajkastning till höger och vänster för att få kontroll över staten är otroligt analogt, som faxmaskinen nu när vi har blockkedjor (bitcoin teknologi) staten är en analog version av ethereum (ethereum.org för den som vill kolla i det)

  1. Med det inte sagt att ethereum är just det som ersätter staten, men ett exempel på att all analog byråkrati med ägandeförhållanden och kontrakt nu kan skötas digitalt av matematik istället för en analog stat och byråkrater. Om man läser the market for libery så förstår man vad som kan göras med sån teknologi för att ersätta staten.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *