Austrian Economics Research Conference Live

Austrian-Economics-Research-Conference-20140603Den som är intresserad av österrikisk ekonomi kan följa världens främsta konferens på ämnet (AERC) live online. För det mesta av innehållet måste man dessvärre vara på plats, men konferensens huvudtal (named lectures), inklusive ett tal av Hans-Hermann Hoppe, samt vissa av seminarierna streamas online här. Fredagens begivenhet, bland annat en paneldiskussion som leds av undertecknad (och som bjuder på en överraskning!), kommer också att visas live.

Schema finns här. Notera att tiderna gäller för Auburn, Alabama, som har sommartid. För svensk tid, lägg till 6 timmar. Alltså: min panel på fredag kl 16:30 lokal tid kan ses på webben kl 22:30 svensk tid.

1 reaktion på ”Austrian Economics Research Conference Live”

  1. Ett lysande tillfälle att samla ihop ett gäng, göra en stor lasange, dricka gott och följa eventet på nätet. Småfulla följer man Hoppe med större fokus och mer jubel än fotbollslandslaget (i kval nuföriden). Ganska fin bild måste jag säg :-).

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *