#ovalvaka på IRC

Bara en kort puff för att informera om att det just nu pågår ovalvaka på IRC. Ni med IRC-klienter behöver bara ansluta till #ovalvaka på nätverket Freenode. Man kan även använda deras webbgränssnitt – http://webchat.freenode.net

Väl mött! Vi jämför knypplingsstrategier och annat spännande. Hans, som är en känd ETC-läsare, orkar tydligen kolla på valvakor på teven också, så några referat därifrån får man sig till livs.

2 reaktioner på ”#ovalvaka på IRC”

  1. #mises-se – är det hädanefter som gäller, för de som är intresserade av att snacka libertarianism och österrikisk ekonomi på freenode. Internationella #mises finns ju förstås fortfarande, men en svensk kanal finns det uppenbarligen fog för.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *