028: Tillståndet i världen

Det sägs att man aldrig ska försöka förutsäga både vad och när något kommer inträffa. Radio Mises trotsar detta goda råd och försöker oss på att förstå vad som händer i världen nu och vad som kommer hända i framtiden. Fokus på ekonomi, finansiering av statsapparater, med avstickare till offentliga välfärdsbyggen och subventionerad migration.

3 reaktioner på ”028: Tillståndet i världen”

  1. En del av mig känner att det är rätt åt alla de som snart kan tvingas att vakna upp från sin skensolidariska godhetsorgie, sin drömlika vanföreställning om att allt verkligen räcker åt alla hela tiden.

    Samtidigt är det oerhört synd att det kan komma att gå ut över människor som endast agerat rationellt genom att komma hit och ta del av vad som bjudits ut. De riskerar att bli syndabockarna som ”knäckte systemet”. Jag hoppas att folk har självinsikt nog att skylla sig själva, men jag vet inte om jag vågar tro det.

  2. Robert Sundström

    Det är faktiskt två delar än så länge. Väntar på att de andra delarna ska publiceras.

    Jag har också diskuterat med direktören om att länka mellan delarna.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *