Till alla tangentbordskramare

Detta riktar sig till alla frihetsälskande tangentsbordskramare. Sitter du ofta och kramar tangentbordet hemma och undrar varför det är så få frihetliga evenemang? Funderar du på varför det är så få frihetliga krafter i Sverige? Funderar du på varför det aldrig händer något? Då kan jag berätta att det inte alls är så få intressanta evenenamg i Sverige varje år. Jag kan även informera om att ett stort antal människor lägger ner massor hårt arbete varje dag.

Det är inte så mycket du behöver göra för att delta och bidra. Sluta krama tangentbordet, släpp trådarna på Flashback och Facebook och kom och träffa ett stort antal frihetsälskare.

Så se nu till att släppa tangenbordet och anmäla dig till årets Freedomfest i Stockholm. Flera fantastiska talare är bokade tillsammans med en bokaktuell internationell gäst. Förutom talarna så utlovas även gemenskap med alla fantastiska besökare både utav läsare ifrån mises.se men även ifrån andra frihetsläger.

1 reaktion på ”Till alla tangentbordskramare”

  1. Har tyvärr inte möjlighet. Men om ni lägger ut Tanja Berkvists föreläsning så kommer jag att flattra!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *