Interview with Jeffrey Tucker and Professor Hans-Hermann Hoppe – PFS2012

I was very pleased to be able to interview the living legend Mr Jeffrey Tucker by the pool at the Property and Freedom Society 2012. Mr Tucker is the former editor of mises.org and the current Executive Editor of Laissez Faire Books. Thanks to him mises.org has grew enormously thanks to the fantastic web site amongst other things. I am sure that Mr Tucker and Mr French will be as successful in expanding Laissez Faire Books in many years to come.

Every time you meet Mr Tucker he is everything you would imagine him to be: a real gentleman, full of inspiration and a passion about everything beautiful in life. In Turkey I personally witnessed that you can actually look good in a bow tie even if you go for a swim. In this interview Mr. Tucker tell us all about PFS, the goals with Laissez-Faire Books, about Turkey and his recent book A Beautiful Anarchy. How can we build and achieve liberty for ourselves in our lifetime?

We also discuss Professor Hoppe’s most recent book The Great Fiction which Mr. Tucker say will make you a ”dangerous man” if you read it. You can buy both these books from exclusive from Laissez-Faire Books or for free by becoming a member here. In the end Professor Hoppe joined us for some comments about his book and the PFS.

I am reading both books right now and you can look forward to a review here at mises.se soon.

6 reaktioner på ”Interview with Jeffrey Tucker and Professor Hans-Hermann Hoppe – PFS2012”

 1. Hej! Jag är väldigt intresserad av att läsa lite klassiska böcker från den österrikiska skolan. Var är det lämpligt att beställa ifrån? På mises.org finns mer eller mindre allt och mycket billigt också, men går det bra att beställa därifrån? Rekommenderar ni något?

 2. Hej Carl, flera böcker kan du köpa billigt av oss på våra events. Jag kommer nog ha med mig en hel del hit https://www.facebook.com/events/226354587475672/. Dessutom finns de flesta tillgängliga gratis som epub eller pdf. Det går bra att beställa både ifrån mises.org och Amazon, kolla frakten innan du beställer för det kan skilja mycket i pris. T.ex. Man Economy and State with Power and Market kan du få för runt 300 kr inklusive frakt ifrån Amazon.

 3. Fantastisk intervju, jättebra att mises.SE kunde göra detta!
  Sen var det ju hur komiskt som helst att ze denn tüske Pr. Hoppe blanta zig i vat Jeff där står å prattar om, i sin fluga och evigt positiva attityd!

  Vi borde alla bli mer som Jeffrey Tucker, i hans inställning till allt. Annars snubblar libertarianerna så lätt ned i ett hål väldigt nära ”resursera tar slut” och ”konspirationerna är här” grupperna. Det är inte nån trevlig eller konstruktiv gegga. Jeffrey Tucker pekar däremot mot en skön blå himmel som faktiskt finns där om man bara vrider upp sin nacke litegrann vid bra väder.
  I love him!

 4. Pingback: Interview with Jeffrey Tucker and Professor Hans-Hermann Hoppe – PFS 2012

 5. Är det bara mitt Google-kontos personliga anpassningar av vad att visa just för mig just nu o.s.v. eller är det generellt så att denna intervju är en av de 6 som ligger uppe för alla på laissez faire webbsajt lfb.org?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *