Tema överraskning: Peter Schiff

Peter Schiff i... SvD!

Tro det eller ej, men SvD har idag en artikel om Peter Schiff… japp, Peter Schiff.  Dessutom heter det att han ”förutsåg finanskraschen”. Och det stämmer ju, minst sagt.

Visserligen är artikeln baserat på en diskussion i tv-kanalen CNBC (som det nog inte ska ses som alltför överraskande att svenska journalister ser på – även om de nog hänger mer på MSNBC), men det är ändå en överraskning – och en glädjande sådan – att utomordentliga företrädare för österrikisk ekonomisk analys (oavsett om man håller med dem eller ej) förekommer i media. Och i det här fallet verkar det som att journalisterna (hör och häpna!) själva ”grävt fram” nyheten. Oj.

Ibland kan man bara bocka och buga och förvånat-förbluffat-förvirrat liksom storögt förundras inför hur journalister och media ibland överraskar positivt. I det här fallet är detta minst sagt fallet. Hatten av för SvD Näringsliv.

2 reaktioner på ”Tema överraskning: Peter Schiff”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *