På besök i Nordkorea

Vårt hotell ligger på en ö centralt beläget i Pyongyang, intill en biograf och en sportarena. Det är möjligt att röra sig fritt på hotellön men i övrigt följer guiderna med för att visa vägen. De 1000 rummen fördelade på 47 våningar räcker utan problem till de två grupper om totalt 30 turister som anländer. Incheckningen är mycket smidig och består av att man lämnar in sitt pass och i utbyte får rumsnyckeln. Till allmän glädje visar sig hotellet ha en roterande restaurang och bar på 47:e våningen med panoramafönster och fantastisk utsikt över hela Pyongyang.

Läs hela artikeln, av Johan Hjelmstrand

2 reaktioner på ”På besök i Nordkorea”

  1. ”I år är det 20 år sedan kommunismens fall i Europa”. Är inte Sverige ett kommunistland? I övrigt en usel reseskilldring. Barer? Restauranger? ”Red lights”? Jag vill veta mer om jag skall överväga Nordkorea.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *