Sommarlov på Mises.se

Att driva Mises.se är inte bara oerhört kul, givande och spännande, utan det tar också en hel del tid och energi. För att kunna fortsätta efter sommaren behöver vi inblandade lite sommarlov för att ladda batterierna inför den kommande hösten. Som Österrikare är vi förvisso inte överförtjusta i trend-kurvor som enbart är baserade på historiska data, men om vi trots det ritar upp en imaginär graf i huvudet och tolkar trenden över de senaste åren råder det ingen tvekan om att galenskaperna bara kommer att öka, tyvärr både i antal och galenskap. Givetvis, om man nu råkar vara lagd åt det hållet, innebär detta att underhållningsvärdet ökar också.

Detta innebär att under juli månad kommer Mises.se att gå på halvfart. De artiklar som kommer att publiceras kommer att vara repriser på artiklar som vi redan har publicerat. Således kommer ”artiklarna” att till viss del se lite märkliga ut, men detta är alltså (iaf. sannolikt) som det ska vara.

Om ni har förslag på artiklar som ni vill att vi skall återposta är det bara att kommentera detta inlägg så kommer vi att ta det i beaktning.

 

 

2 reaktioner på ”Sommarlov på Mises.se”

  1. Tänkte just att vi skulle bevilja lite sommarlov till Klaus 😉

    Jag önskar också trevlig sommar till alla bakom och framför mises.se 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *