Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle

Nyligen så arrangerade vår systerorganisation Mises Brasilien Instituto Ludwig von Mises Brasil en debatt mellan Stefan Molyneux och en framstående vänsterprofessor i Brasilien Vladimir Safatle. Tyvärr vara Vladimir något sjuk men ställde upp och kom ändå, hedervärt, men det är säkert därför han kan upplevas som mer dämpad. Det var i varje fall en intressant debatt att följa på temat The State’s role in Society – Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle:

1 reaktion på ”Stefan Molyneux Vs Vladimir Safatle”

  1. Den dagen Stefan kommer till Sverige vem tror ni skulle våga ge sig in i en debatt med honom av alla de hängivna och vältalande etatister som fyller gammel medierna i Sverige? Vem är det som som skulle ge honom svårigheter…? Gudrun Schyman? Hahaha.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *