Dekadensen är total

Cirkeln är sluten och den smutsiga dekadensen är total när arméns musikkår välkomnar Loreen hem efter segern i schlagerfestivalen. Jag tror inte att det finns något som bättre beskriver förfallet i vårt samhälle än detta:
http://svtplay.se/t/102976/eurovision_song_contest

Tänk vad många fantastiska förebilder det finns i samhället finns idag jag säger bara:
”right, fucking fan, jävlar, jesus christ, oh my good, for real”

”Du kan inte längre bråka om att du är fucking vit och jag är fucking svart. Andra generationens invandrare kan inte säga ”den här kulturen tillhör mig”. Egentligen så har varje individ tillgång till vilken jävla kultur han eller hon vill. Du kan identifiera dig med indianer om du vill. Säger du att du är en fucking indian så go girl, go go, you’re indian!”

Av allt som är traditionellt och heligt, varför?

Inte nog med detta, nästa år ska vi finansiera spektaklet i Sverige.

Vad som är rätt, riktigt och äkta har för längesedan gått förlorat.

Rädda Sverige.

8 reaktioner på ”Dekadensen är total”

 1. Nä, det är väll inte vi som skall finansiera spektaklet. De är de som betalar tv licens.

 2. Jag har inget att invända mot hennes individualistiska syn på ”kultur”.

  Eftersom hon vann så kände jag mig tvungen att titta på framförandet i efterhand. Hon kröp omkring på scenen och jagade imaginära fjärilar till nåt diffust musikljud som hakat upp sig i takt med hennes stönanden. Den biten förstår jag mig inte på

 3. Nej inte jag heller om det varit bara just en individualistisk syn, problemet är att det även är en påtvingad statlig och politisk korrekt syn på hur samhället ska byggas upp som dessutom tvångsfinansieras.

  I en fri värld med äganderätt så är detta inte ett problem:
  http://www.mises.se/2012/02/08/inget-krav-att-vara-tolerant/

  Det jag vänder mig mest mot vilka typer av förbilder man lyfter fram i samhället och hur det förvaltas.

  Vi kan nog räkna med att svenska staten kommer att gå in i detta spektakel utöver tv-licensen.

 4. Jag vet inte vad den där håriga kvinnan står för eller har sagt, men vad det än är så har det uppenbarligen ett enormt genomslag för alla barn. Det här var en av de viktigaste sakerna som hänt i deras liv, verkar det som. Det har kanske redan gått över, men har säkert satt sina spår. Och det kan ju vara ett kraftfullt maktinstrument.

  Jag har ju ingen TV eller radio sen ett antal år och har aldrig läst kvällspress, å har (uppenbarligen!) inga egna barn. Så förunderlsen över att återse detta fenomen blev därför desto större. Melodin har lämnat festivalen. Ö-ö-ö-ö. Ö.

  Att armén spelar med i spektaklet har väl med deras taptoo-tradition att göra och ska inte övertolkas (taptoo är slarvig holländska för ”stäng ölkranarna”). Såg förresten ett videoklipp av det också, och noterade den uppenbare civilklädde livvakten som stod nästan mitt framför kameran, och undrade varför soldater behöver livvakt…

 5. Du har nog gjort helt rätt val Egensinnig att välja bort det. Tyvärr är detta bara ett exempel på den smörja som konsumeras dagligen av svenska folket.

  Jag skulle vilja se den dagen vi t.ex. gav Ingvar Kamprad som de facto har åstadkommit något beundransvärt för Sverige och skapat ohyggligt många arbetstillfällen samma mottagande. Det skulle ge en viktig signal till våra unga.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *