Grattis Per Bylund!

Per Bylund, senior fellow här på Ludwig von Mises – institutet i Sverige, har under de senaste åren doktorerat i nationalekonomi under Peter G. Klein på University of Missouri i USA, och han kommer att disputera under sommaren.

Dessutom har Per även fått en ettårig anställning som postdoc-forskare på Ludwig von Mises Institute, med början i juni. Den formella titeln lyder Post-Doctoral Research Fellow och Per kommer att arbeta juni 2012 till juni 2013 från Mises-högkvarteret i Auburn, Alabama, med nationalekonomisk forskning och diverse PR-aktiviteter för Institutet.

Tjänsten är tänkt att stödja Per att få arbete inom amerikansk akademia samt stärka institutets positioner akademiskt. Tjänsten gäller under förutsättning att Per inte får ett bra jobb inom akademia innan postdoc-tjänsten upphör; eftersom tjänsten syftar till att stödja Per, har han rätt att när som helst avbryta sin anställning.

Vi är givetvis oerhört glada för Pers skull och önskar honom lycka till! Och, för att förtydliga, Per kommer självklart även i fortsättningen att bidra till Mises.se.

4 reaktioner på ”Grattis Per Bylund!”

  1. Stort grattis! Bylunds artikelarkiv är något av en guldgruva. I mises intervju med dig, Bylund, svarar du att du är mer ’radikal’ än en anarkokapitalist, vad innebär detta mer exakt? Är nyfiken!

  2. Håller med Ray H.
    Har denna radikalism något med Agorism att göra? Är väldigt nyfiken på hur du ser på detta.

  3. Tack, tack – det ska bli kul!

    Angående min radikalitet får jag hänvisa till en intervju i ett kufiskt onlinemagasin som kommer att publiceras snart (mer om detta på här på bloggen, givetvis). I intervjun förklarar jag mer i detalj vad jag menar med detta. Men agorism är helt klart med i bilden. 🙂

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *