Hur ska det gå för Sverige?

Det tillhör inte vår vanliga rutin att ta politiker i försvar, och det ska jag inte direkt göra nu heller. Men drevet som just nu går mot landsfadern Reinfeldt visar hur totalt omöjligt det är att vända Sverige åt rätt håll.

Det går alltså inte i dagens media- och debattklimat att använda ett uttryck som ”etniska svenskar mitt i livet” utan att bli klassad som rasist. Om man inte ens får beskriva verkligheten hur ska man då kunna göra något åt den?

Game over.

5 reaktioner på ”Hur ska det gå för Sverige?”

  1. ”Om man inte ens får beskriva verkligheten hur ska man då kunna göra något åt den?”

    Påminner mig om hur folk kallades opatriotiska i USA när de försökte FÖRKLARA orsaken till varför man utförde terrorattackerna mot WTC.

  2. Patrick Sellman

    För min del står etablissemanget med brallorna nere. De har hävdat att det endast är snack med den politiska korrektheten. Nu har de gjort självmål.

  3. @Patrick: Jag förstår din vy, med det här är ingen poäng fight. Svenskar tar demografiskt ihjäl sig själva. Det sociala trycket på människor att inte kunna utrycka det man ser framför sig.. Jag satt på en klubb (mest med folk med extraterritoriellt skydd har jag lärt mig på mises.se) i Beijing och det första folk tänker på ang. Sverige var demografin. Det var inte något possitivt.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *