Heja Högskoleverket!

DN noterar att en tredjedel av Sveriges universitetsutbildningar i nationalekonomi får underkänt av Högskoleverket, och om de inte har blivit bättre (vad nu det innebär) kommer de läggas ner om ett år. Varför vänta så länge? Världen behöver inte fler nobelekonomer. Lägg ner och gå vidare vetja!

De som vill lära sig hur ekonomin fungerar på riktigt kan spara in de där 3 åren av studielån och förlorad tid och istället gå och lyssna på vår alldeles egen Klaus Bernpaintner när han föreläser om verklighetsekonomi nu i maj på Handelshögskolan. Billigare, bättre, snabbare – allt på en och samma gång!

2 reaktioner på ”Heja Högskoleverket!”

  1. Det var oväntat att se att staten även underkänner sin egen propaganda utbildning…. t.ex. Journalist utbildningen på Stockholms Universitet. Lite underligt då de är så väldigt duktiga på copy-paste.

  2. Men vänta, för första gången ligger alltså studenternas resultat i vågen när de bedömer dessa utbildningar. Kan det det möjligen vara så bra ställt att studenterna protesterar mot det undermåliga kursinnehållet och lär sig på riktigt (med protester från deras insnöade lärarkår)….!?

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *