Kort och pin för medlemmar

I år är det som bekant första året vi har medlemskap i mises.se, detta innebär att man kan bli medlem för 200 kr/år och guldmedlem för 400 kr/år. Alla medlemmar kommer att få ett medlemskort som är numrerat, alla medlemmar har även 50 kr i rabatt på alla våra events. Medlemskorten är utformade som kreditkort och kommer att se ut så här på fram och baksida:


Framsidan på medlemskortet.

Medlemskortets baksida.

Guldmedlemmar kommer även att få en specialutformad pin som är i samma format som på mises.org. Nålen tillverkas genom att metallen handemaljeras, det är alltid svårt att återge loggan exakt med den här tillverkningsmetoden men ni kommer att känna igen er. Silhuetterna, armborstet och korparna är upphöjda områden i guldfärgad metall och de andra områden är färger som etsas fast i ”öar”. Korrekturen ser ut så här även om det inte ger en rättvisande bild av hur det kommer att se ut i verkligheten:

Medlemskorten kommer att vara färdig inom några dagar men pins kommer att ta månaden ut att producera färdigt. Distribution kommer att ske när både kort och pins är klara. Om ni inte har mailat in er adress gör det nu så att det finns tillgänglig vid distribution.

1 reaktion på ”Kort och pin för medlemmar”

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *