Ny internationell kapitalistisk tidning

Nyligen så lanserades en ny internationell kapitalistisk tidning Capitalism.HK baserad i Hong Kong och utgiven av Lion Rock Institute. Redaktör kommer inte vara någon mindre än Benjamin Marks som även är redaktör på radikala Economics.org.au. Läs mer om vad Benjamin skriver om tidningen här. Benjamin kommer även att vara en av talarna på Property and Freedom Society 2012. Jag lärde känna Benjamin på PFS 2011 och om ni läser Economics.org.au så kommer ni att förstå vilken fantastisk och radikal skribent han är. Här är ett utdrag ur tidningens första ledare:

Capitalism.HK will defend Hong Kong, the capital of capitalism, against the “peer” pressure of the less free Western world, which immature Hong Kong politicians are already succumbing to; and then bite back and pressure big-government Western countries, like the United States and Australia, into following Hong Kong’s success.

Published in Hong Kong, Capitalism.HK has international columnists and readership, same as The Economist and Time Magazine, but without their political populism and dumbed down economics.

We aim to be the Hong Kong of magazines. A haven where we are safe from the jillions of jingoistic journalists who see democracy as the solution to all problems; whereas we see it as the philosophy of the pack hunt, the lynch mob and the gang rape.

Vi önskar Benjamin lycka till med den nya tidningen och ni kan stödja detta fantastiska initiativ genom att prenumera här.

 

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *