Webinar med Rahim Taghizadegan

På tisdag klockan 8 (CEST) arrangerar European Students For Liberty ett Webinar med Rahim Taghizadegan ifrån Institut für Wertewirtschaft. Jag träffade Rahim första gången i Turkiet på PFS 2011 och han var även med och arrangerade Mises.org support summit i Wien förra året där han var en fantastisk guide. Jag är övertygad om att det blir ett intressant event. Det är gratis och du kan enkelt följa det ifrån din dator.

Ifrån beskrivningen av webinariumet:

When it comes to social change, many classical liberals have already emphasized it: ideas matter! This webinar will provide a historical background of the political ideologies that shape our society. What are their origins? How did the left-right division emerge? Do these labels still have a meaning today? Can libertarianism be classified as a left- or right-wing ideology?

Rahim Taghizadegan is the founder and director of the Institut für Wertewirtschaft (Institute for value-based economics) in Vienna, an independent research institute on economic and philosophical issues. He teaches at the University of Liechtenstein and the Business University of Vienna. Taghizadegan is a best-selling book author, among his recent works is ”Wirtschaft wirklich verstehen” (Really understanding economics – an introduction to the Austrian School).

Registrera dig här: https://www2.gotomeeting.com/register/252529842.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *