Makten över våra barn

I en debatt-artikel i Aftonbladet ansluter sig Lotta Edholm till den föga smickrande klubb, som tror att de äger och har rätt till våra barn, tillsammans med bland annat Erik Helmerson och Gabriel Wikström. Redan i inledningen gör debattörerna Lotta Edholm skolborgarråd (FP) i Stockholms stad och Ann-Katrin Åslund Gruppledare (FP) i socialnämnden, Stockholms stad klart vad de är ute efter:

I dag kan föräldrar kan hålla sina barn hemma från skolan utan att socialtjänsten kan göra något åt det. Lagen behöver skärpas – långvarigt och medvetet brytande av skolplikten ska vara grund för omhändertagande, menar debattörerna.

Läs hela artikeln av Joakim Fagerström.

5 reaktioner på ”Makten över våra barn”

  1. Tack för en mycket bra och välskriven artikel! Jag börjar faktiskt få hopp om att vi kan ändra på en del av vansinnet som pågår. Fler och fler vaknar upp och politiker måste till slut lyssna.

  2. Pingback: Ron Paul stödjer hemundervisning, FP vill ta barnen istället | Ron Paul

  3. Stort tack för denna artikel Joakim! Det är en fröjd att läsa när du fullkomligt gör mos av Lottas argumentation.

  4. Tack! Roligt att ni uppskattade den. Klart att vi kan få till en förändring, det första vi måste göra är att visa vad konsekvenserna är av de här absurda tankegångarna som en del politiker har.

  5. Karies botas med föräldralöshet?
    Ja, vad vet jag, jag är ju inte tandläkare. Men det påminner mig om en amerikansk politiker som nog håller med Lotta. Han är den utmanare mot Obama inom demokratiska partiet som fick flest röster i New Hampshire. Han är f.ö. anarkist och, liksom alla politiker, performance artist. Här på TV-sänd debatt med motkandidaterna (Obama kom inte): ”Moral and oral decay”
    http://www.youtube.com/watch?v=DFXXAuDK1Ao

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *