Rättelse om Den Nya Välfärden

Informationen om Den Nya Välfärden som citerades ifrån Dala-Demokraten här stämmer inte. Tankesmedjan Den Nya Välfärden finansieras inte av Svenskt Näringsliv utan låter hälsa att:

Den Nya Välfärden är finansierad av ca 20 000 företagare som stöder oss i vårt arbete. Det förekommer således inget finansiellt stöd från Svenskt Näringsliv. Informationen som finns på Wikipedia är inte korrekt.

1 reaktion på ”Rättelse om Den Nya Välfärden”

  1. En sådan rättelse bör väl kanske gå ut om Ludwig von Mises Institutet i Sverige också…? Att mises.se inte har någon budget och hittills aldrig gjort några investeringar eller storslagna/glammiga projekt borde ju ha fått artikelförfattarna att fundera över sponsringen. Fast med tanke på vad de skrev i artikeln (att t ex kalla Reinfeldt för nyliberal… vilket dåligt skämt!) så är fakta och sanning inte något de bekymrat sig om.

    Mises.se har fått enormt stöd av Svenskt Näringsliv: ganska precis noll kronor och noll öre. Och så kommer det att förbli, för SN har inget intresse av att finansiera radikala alternativ – och mises.se vill inte bli en del i SN:s apparat. Vi är ett självständigt, radikalt alternativ.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *